top of page
IMG_1116.jpg

En heldag i Yoga & Permakultur! Hållbarhet för människa och natur! 

I både permakultur och yoga observerar man i första hand. Man skapar kontakt med naturen och sig själv i förhållande till omgivningen. Med naturens hjälp blir det lättare att förhålla sig till nuet. 

Vi behöver hållbarhet inom oss själva likväl som i naturen.

När: söndag  5 maj

Kl: 10 - 16

Pris: 900 kr inkl mat och planta

Norra Sågen, Ucklum, intill sjön Hällungen

Platser kvar: 11/12

Berika ditt liv med inre och yttre välmående samt hållbart odlande. Vi pratar om hur vi lever hållbart i samklang med oss själva, varandra och naturen, om kost som får oss och jorden att må bra. 

Dagen består av en introduktion till yoga-filosofierna, övningar i yoga och permakultur, fika och lunch med mat från näraifrån i säsong samt rundvisning i en småskalig hållbar odling med inslag av permakultur.

Schema över dagen:

Kl 10-11 DansYoga med Anna-Karin

Kl 11-12 introduktion till permakultur med Angelica

Kl 12-13 Lunch

Kl 13-16 Praktisk odlingsövning med pauser för

korta mindfulnessövningar samt em-fika.

Kl 16-18 finns möjlighet att basta nere vid sjön i veduppvärmd bastu :)

Kursen hålls av 

Anna-Karin Strandberg (yoga)

Angelica Lorentzon (permakultur)

Frågor:

Anna-Karin: 070-830 35 05, strandberg.anna-karin@telia.com

Angelica: 073-337 84 09, info@angelicalorentzon.com

 Ni får ta med er valfri planta från plantförsäljningen på gården hem :)!

Sjön Hällungen
Jag med örtfång i blick och sinne,  sommar 2020    0_n.jpg
Anna-Karin
Yoga mindfulness
Ört-Massage terapeut

Anna-Karin har sin hemvist strax norr om Ljungskile, nära havet, bad året om är en stor passion, liksom odling av grönsaker och örter i den egna trädgården med ljuvliga solnedgångar över havet. 

Anna-Karin har mångårig erfarenhet av att hålla kurser inom yoga och praktiserande av massage och örtterapi. Dessutom har hon flera olika utbildningar i sitt bagage såsom tantra, odling och personlig utveckling. För närvarande försöker hon återigen leva ett enklare mer avskalat liv med närhet till natur. 

IMG_7991.jpg
Angelica Lorentzon
Odlare,
Visionär & Lärare

Angelica har sin hemvist strax norr om Ljungskile, i en glänta i skogen, högst upp på berget, nära havet, och Anna-Karin. Hon älskar att promenera i naturen och njuta av alla intryck den bjuder på. 

Angelica driver andelsjordbruk på 2 ha i Svenshögen med permakulturinslag och är utbildad biolog i grunden. Hon har flerårig erfarenhet av småskalig odling till försäljning och att hålla kurser inom odling och permakultur. Hon har tidigare omvandlat förskoleträdgård till skogsträdgård, designat privata trädgårdar med permakulturdesign, gjort om kalhygge till permakulturträdgård och byggt tinyhus. Hon är även är utbildad mindfulnessintruktör, jobbat mycket med personlig utveckling och praktiserar yoga-filosofierna till vardags genom att ständigt försöka vara i kontakt och i flödet.

IMG_7991.jpg
bottom of page